Δισκία Καθαρισμού ΕΥΕΥΕ 3-N-ZYM

code: ΕΥΕΥΕ-3-n-zym Συνεργαζόμενα Καταστήματα
ΕΥΕΥΕ-3-n-zym

∆ισκία καθαρισµού ενζύµων ΕΥΕΥΕ 3-Ν-Zym για αποπρωτεϊνοποίηση σε όλους τους μαλακούς και σκληρούς φακούς επαφής. Τα δισκία 3-Ν-Zym κάνουν τη χρήση των φακών επαφής πιο άνετη και εξασφαλίζουν τη διάρκεια ζωής τους.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα δισκία EYEYE 3-Ν-Zym καθαρίζουν επιμελώς τους φακούς επαφής από συσσωρευμένες εναποθέσεις πρωτεϊνών, λιπίδια και μύκητες τα οποία συσσωρεύονται στον φακό μετά από τη χρήση του. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπους φακών - μαλακούς, σκληρούς, υδρογέλης και σιλικόνης. Η τακτική χρήση των δισκίων EYEYE 3-N-Zym βοηθά στη διατήρηση των φακών σε καλή κατάσταση και έχει θετική επίδραση στη χρήση τους και στην ποιότητα της όρασης. Με φυσική σύνθεση βασισμένη στο καινοτόμο ένζυμο Subtilisin A, διασφαλίζουν την ασφάλεια των φακών και των ματιών ενώ ταυτόχρονα, είναι αδίστακτα με τις οργανικές ουσίες που συσσωρεύονται κατά τη χρήση των φακών επαφής.

Εξαιρετική λύση για άτομα που στο τέλος της ημέρας αισθάνονται δυσφορία μετά από πολύωρη χρήση φακών επαφής. 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - ΟΦΕΛΗ

✔Ασφαλές για όλους τους τύπους φακών

✔Αποτελεσματική απομάκρυνση πρωτεϊνών

✔ Δραστική βάση τριών συνιστώντων ενζύμων: αµύλαση, λιπάση και τριπάση. 

Τα δισκία 3-Ν-Zym µπορούν να χρησιµοποιηθούν παράλληλα και σε συνδυασµό µε τα ακόλουθα συστήµατα φροντίδας. 

• ∆ιαλύµατα πολλαπλών χρήσεων

• ∆ιαλύµατα υπεροξειδίου του υδρογόνου

• Φυσιολογικοί οροί

Τρόπος χρήσης:
Εφαρμογή: ½ ταμπλ. για 1 φακό. Τα δισκία πρέπει να χρησιμοποιούνται μία φορά την εβδομάδα. Ο ενζυματικός καθαρισμός απαιτεί να αφήσετε τους φακούς βυθισμένους στο διάλυμα για 2 έως 8 ώρες. Οι φακοί δεν πρέπει να βυθίζονται στο διάλυμα για περισσότερο από 12 ώρες. Πριν την τοποθέτηση, ξεπλύνετε τους φακούς σχολαστικά με διάλυμα καθαρισμού  ή αλατούχο διάλυμα. Μην επαναχρησιμοποιήσετε το ίδιο διάλυμα. Να φυλάσσονται μακριά από παιδιά. 

Χαρακτηριστικά
  • Υλικό: Subtilisine A
  • Συσκευασία:
    10 δισκία
  • Προτεινόμενη Τιμή: 10 €
Συνεργαζόμενα Καταστήματα